Motorul care determină avansul tehnologic este dorința de evoluție. Cu toții ne dorim ca proiectele noastre, din ce în ce mai complexe să poată fi automatizate, adaptabile și nu în ultimul rând expresive, pentru a reprezenta cât mai fidel conceptul inițial. Proiectarea este o sumă de decizii pentru o perspectivă de timp îndelungată, care trebuie să anticipeze o serie de modificări ulterioare. Prin felul în care evoluează modul de lucru BIM, suntem din ce în ce mai aproape de momentul în care software-ul de proiectare ne ajută să realizăm proiectele astfel încât să nu mai existe latențe de timp în conceperea documentației tehnice. Prin dezvoltarea tuturor ramurilor implicate în procesul de proiectare - Arhitectură, Inginerie și Execuție - și prin îmbunătățirea colaborării între specializări, Allplan permite gândirea proiectului într-un mod holistic pentru o arhitectură calitativă în spațiul construit. Ultima versiunea Allplan aduce o serie de imbunătățiri importante care te ajută să lucrezi mai rapid până la cele mai mici detalii tehnice și mai bine definit vizual încă din etapele inițiale ale modelării. În cadrul acestui webinar vom discuta despre:

■  Îmbunătățiri grafice ale programului pentru imagini cât mai realiste ■  Noi modalități de interacțiune cu proiectul și cu elementele construite ■  Îmbunătățiri la definirea detaliilor tehnice - indicatoare și casete de text, cote, vederi și secțiuni ■  Gestiunea eficientă a atributelor prin seturile de atribute

Întâlnirea va fi pe 17 noiembrie, la orele 15:30, durează 30 de minute și are loc pe Zoom. Vei primi datele de conectare după completarea informațiilor necesare înscrierii.