La rezultate nu mai apar opțiunea de Structură deformată sau funcția Intensitate

Versiunea SCIA Engineer pe 64 de biți nu conține încă toate funcționalitățile care sunt disponibile în construcția pe 32 de biți datorită faptului că nu toate aceste funcționalități sunt încă conforme pe 64 de biți.

Principalul avantaj al versiunii pe 64 de biți este faptul că poate procesa cantități mari de date în mod eficient față de versiunea pe 32 de biți. Abordarea principală pentru 64 de biți este de a permite utilizatorului să introducă (aproape) totul (chiar dacă nu este acceptat).

Această problemă, datorită căreia nu apar opțiunea de Structură deformată sau funcția Intensitate, poate fi rezolvată cu ușurință prin aplicarea următoarei proceduri:

  1. Instalează versiunea SCIA Engineer 32-BIT
  2. Alege Interfața post procesare v16 și mai vechi. În această interfață post procesare nu există dezvoltări noi, dar acceptă pe deplin toate dezvoltările dinainte de versiunea 17.

Un tabel cu prezentarea generală a funcționalităților acceptate și a celor neacceptate poate fi găsit în Scia Engineer 64-bit main approach & overview.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la newsletter

Primești pe e-mail doar ce te interesează

Software în ofertă

Este timpul să lucrezi cu cea mai nouă versiune Allplan. Alege una din ofertele la upgrade sau la licențe permanente. Până pe 15 decembrie.