Această campanie s-a încheiat. Îți mulțumim pentru interes.

Pentru o ofertă personalizată ne poți scrie pe office@allbim.net.

ALLPLAN WINTER SALE

ALLPLAN
WINTER SALE

Începe anul cu un super deal! Alături ai lista produselor în promoție până pe 12 februarie 2021, orele 17:00. Poți găsi detalii despre fiecare software pe site-ul ALLBIM NET. Prețurile nu includ TVA, iar plata se face în lei la cursul de vânzare al BNR +1% din ziua facturării.

Computer icon white

Cursurile de utilizare si asistența la instalare sunt gratuite la orice software achiziționat.

Pentru orice întrebare, suntem la un telefon distanță: 021 253 2580.

Contract de upgrade și mentenanță gratuit la licențele Allplan închiriate pe 1 an

Pachet de servicii complementar programelor Allplan, care te ajută să îți simplifici și să îți accelerezi modul de lucru.

Facem lucrurile mai simple

Îți suntem alături în orice moment cu suport tehnic specializat, lucrezi în permanență cu cea mai nouă versiune de Allplan și ai acces exclusiv la portalul internațional Allplan Connect.

Software up to date

Pe toată durata contractului de upgrade, vei lucra în permanență cu cea mai nouă versiune Allplan din linia de produs achiziționată și vei avea acces la toată documentația aferentă.

Suport tehnic

Echipa noastră de suport tehnic, formată exclusiv din specialiști cu experiență, îți este alături zi de zi. Mai mult, pe Allplan Connect, poți discuta subiectele care te interesează cu restul comunității.

Cursuri online

Poți învăța mai mult oricând dorești, deoarece ai acces gratuit la toate resursele Allplan Connect – cursuri online, tutoriale step-by-step sau workshop-uri, precum și la librării suplimentare CAD.