ALLPLAN 2024

Accelerate Design to Build | Alege o licență permanentă sau un upgrade

Workflow-uri avansate și colaborare mai eficientă

Noua versiune Allplan duce eficiența la cu totul alt nivel. Ai la dispoziție instrumente de proiectare puternice și automate, procese integrate în cloud și fluxuri de lucru BIM avansate, pentru a termina task-urile în cel mai scurt timp. Allplan 2024 îți oferă libertatea de a investi în ceea ce este cu adevărat important: în arhitectură de calitate, în infrastructură eficientă sau în crearea și construirea unei lumi mai bune.

ce este nou în versiunea curentă?

MODELAREA FAȚADELOR

Allplan 2024 oferă un modul extins pentru modelarea fațadelor, adaptat arhitecturii contemporane.

GIS CONNECTOR

Poți integra ușor datele din GIS (Geographic Information Systems): de exemplu terenuri sau clădiri.

STRUCTURI METALICE

Îmbinările standardizate din oțel pot fi modelate mai eficient prin selectarea componentelor.

CONTENT CONNECTOR

În Allplan 2024 sunt deja conectate: Mtextur pentru crearea texturilor și 3D Warehouse, pentru obiecte 3D.

Alege versiunea care ți se potrivește

de ce să faci upgrade?

Începând cu 1 ianuarie 2024 Allplan GmbH, dezvoltatorul programului Allplan, a sistat suportul pentru versiunile mai vechi de 2017. Ca urmare, orice tip de suport tehnic și emiterea de noi licențe pentru aceste versiuni nu mai sunt posibile, iar orice cereri în acest sens vor fi respinse automat cu mențiunea EOL (End of Life).

Această schimbare implică faptul că suportul tehnic pentru aceste licențe, inclusiv posibilitatea transferului licențelor existente pe alt calculator sau recuperarea licențelor după probleme de software sau hardware pe calculatoarele pe care acestea sunt activate, nu mai este posibil.

Pe lângă o serie de funcții și îmbunătățiri care te ajută să lucrezi mai precis sau mai rapid, ultima versiune de software ține cont de cele mai recente standarde și tendințe din industrie și este compatibilă cu alte tehnologii. Colaborarea pe un model comun este de asemenea mai eficientă datorită tehnologiei în cloud integrate.

Fațade: Modulul de fațade a fost îmbunătățit, iar acum utilizează SmartPart-uri predefinite pentru ferestre sau uși în locul elementelor de deschidere care trebuiau create de fiecare dată.

GIS Connector: Allplan 2024 include GIS Connector, un instrument bazat în cloud care eficientizează preluarea datelor relevante printr-un proces automat. GIS Connector, folosind serviciile 3DCityLoader, oferă acces la diverse platforme și surse GIS deschise de unde poți importa terenul sau clădirile dintr-o anumită zonă.

Content Connector: În Allplan 2024 sunt deja conectate două baze de date externe: Mtextur pentru crearea suprafețelor sau a texturilor și 3D Warehouse, o bibliotecă extinsă și foarte cunoscută pentru obiecte 3D.

Vezi toate noutățile >

Elemente din oțel: Prin integrarea modulului SDS2, îmbinările din oțel standardizate pot fi modelate mai eficient prin selectarea elementelor care urmează să fie îmbinate. Verificările integrate garantează faptul că îmbinările pot fi atât fabricate cât și montate încă din faza de proiectare.

Armare automată: Armarea automată îți permite să creezi automat armături pentru o gamă mai largă de aplicații, inclusiv pentru îmbinările de perete în formă de L și T, ceea ce economisește timp.

Detaliere: Poți să elaborezi detalii în vederi și secțiuni, iar modelul se actualizează imediat sau să faci modificările în model și să se actualizeze vederile și secțiunile. Pentru un flux de lucru BIM îmbunătățit, este de asemenea posibil să etichetezi armătura folosind atribute.

Vezi toate noutățile >

Proiectarea drumurilor: Cu noua soluție pentru modelarea parametrică a intersecțiilor din Allplan 2024, intersecțiile de tip T și X pot fi acum create cu ușurință. Datorită procedurii parametrice, atât poziția punctului de intersecție cât și geometria virajelor pot fi ajustate în orice moment. Secțiunea transversală și planul de situație al zonei de intersecție sunt generate automat din model, cu doar câteva click-uri. 

Armare parametrică: În Allplan Bridge, seturile de armătură sunt definite, în primul rând pentru proiectarea armăturii și verificarea Eurocodului, iar acestea sunt acum conectate parametric cu tehnologia PythonPart. Nu numai geometria armăturii longitudinale, de forfecare și torsiune este transferată în Allplan, ci și toate celelalte informații, cum ar fi poziția barelor, numărul de bare și diametrele acestora.

Windows 11 logo white
Ce versiuni Allplan poți instala pe Windows 11?

Sistemul de operare Windows 11 este compatibil cu Allplan 2021-2023 și Allplan 2024.

Cum instalezi o versiune mai veche Allplan pe Windows 11?

Daca dorești sa instalezi Allplan 2018 sau 2019 sub sistemul de operare Windows 11 , urmează procedura de mai jos. Acești pași vor trebui însă parcurși de fiecare dată când va fi nevoie să reinstalezi sistemul de operare.
1. Instalează mai întâi sistemul de operare Windows 10
2. Instalează Allplan 2018 sau 2019
3. Actualizează sistemul de operare de la Windows 10 la Windows 11.

Allplan 2024 | Execuție

Modelarea intuitivă a excavațiilor: Poți folosi Allplan pentru a proiecta în detaliu elementele de sprijinire și excavațiile pentru a determina fezabilitatea acestora. Modelul 3D detaliat conține inclusiv datele pentru excavatoare cu sisteme controlate de GPS.

BIM2FORM: Noua funcție de Cofraj permite generarea automată a cofrajelor pentru pereți, cu toate componentele acestora.

Liste de cantități pe șantier: Acum poți genera listele de cantități dintr-un model BIM direct în platforma Bimplus, de exemplu pentru a estima necesarul de materiale pentru diferite faze de construcție.

Allplan 2024 | Colaborare

Infrastructură: BIM pentru Drumuri (îmbunătățiri la IFC 4.3) – susține fluxurile de lucru BIM performante pentru proiectele de infrastructură.

Poduri: Importul datelor supraînălțării – imporți într-un singur pas toate datele relevante pentru supraînălțare primite de la partenerii de proiect.

Construcții: BIM2FIELD – Instrumente mobile – abordare colaborativă pentru comunicare rapidă și precisă pe șantier.

Noua platformă Allplan Exchange a fost complet reorganizată pentru transferul convenabil al documentației.

Lumion LiveSync pentru Allplan

Conexiune în timp real cu Lumion

Oferte | Software

Cere o ofertă personalizată de upgrade pentru licențele tale Allplan. Plata se face în lei la cursul de vânzare al BNR +1% din ziua facturării. Campania este valabilă până la 23 februarie 2024 inclusiv.

Ne găsești și aici: cursuri.online021 253 2580

1. Configurează oferta

Allplan 2024

Prețurile din ofertă nu includ TVA. Ai incluse actualizările la cea mai recentă versiune pe toată perioada abonamentului, precum și acces la Allplan Cloud și la asistență tehnică prioritară și la conținut tehnic premium (cursuri și webinarii).

2. Date de contact