sOLUȚII

Colaborare / Vizualizare

LUCREAZĂ ÎN TIMP REAL​

Echipa online. Proiecte smart

Astăzi, tehnologia ne permite să fim în contact de oriunde și, mai mult, să lucrăm împreună în timp real pe același proiect BIM – sursă unică de referință pentru toți membrii proiectului, inclusiv pentru Client.

Proiecte livrate la timp și sub buget. Responsabilitate individuală și transparență a acțiunilor, în orice moment. Documentație digitală completă și ușor accesibilă. Descoperă și alte avantaje de a lucra BIM în soluțiile de mai jos.

Allplan BIMPLUS Colaborare
Bluebeam Logo RGB 1

Soluția digitală end to end de colaborare, pentru Arhitectură, Inginerie și Construcții.

Lumion Logo RGB

Cu Lumion creezi în câteva minute prezentări extraordinare pentru proiectele tale.

BIMPLUS Logo RGB

Platformă online pentru coordonarea și implementarea proiectelor de construcții.

ALLPLAN SHARE

Extensie ce permite lucrul în cloud, pe același proiect, cu fișiere native Allplan, oriunde te-ai afla.

Proiecte de referință

 • Modificarea în timp real a soarelui și a condițiilor meteo ajută la construirea scenei în scurt timp. Peisajul poate fi prelucrat, se pot plasa și anima ușor plante, mașini și oameni. Într-un cuvânt, Lumion e fascinant si în simbioză perfectă cu Allplan.

  Marius Iuga

  Arh. Marius IUGA

  Decodesign Team
 • Utilizând formatul PDF 3D pot trimite desene clienților sau colaboratorilor rapid, prezentând proiectul într-o formă clară și accesibilă. Allplan și Bluebeam se completează și sunt instrumentele care mă ajută să fiu rapid și precis.

  Ovidiu Postulache

  Ing. Ovidiu POSTULACHE

  AFI Europe Management
 • Avantajul semnificativ al Bimplus îl reprezintă posibilitatea de a încorpora date realizate cu software-uri specifice domeniului construcției prin interfața API. Informațiile sunt fuzionate cu un model de coordonare centralizată și reprezentate vizual. Astfel, se pun bazele succesului proiectului.

  Ivona Amaritei

  Arh. Ivona AMARITEI

  Cumulus Architecture Office