ALLBIM NET

sOLUȚII

Certificare energetică

BIM în MEP

Simulări pe care te poți baza

Cu tehnologia BIM, modelele obținute pot fi utilizate pentru calcule, simulări și rapoarte – ceea ce permite analiza oricăror modificări și configurări de spații. Modulul VR integrat e instrumentul de bază ce ne ajută să percepem dimensiunile și iluminarea spațiilor, precum și să înțelegem cum au loc eventualele coliziuni și să le rezolvăm.

Prefigurarea necesarului de resurse al unei clădiri este posibilă pe baza scenariilor detaliate de utilizare, conform datelor climatice specifice. Rezultatele simulărilor oferă informații indispensabile pentru planificarea corectă a cheltuielilor de mentenanță. Putem spune că fără instalații BIM, nu avem o clădire inteligentă.

young-married-couple-at-the-construction-site-PB8CMFJ

Soluția BIM pentru arhitecți. Ai control în proiectare și libertate completă de creație.

Soluția pentru instalații de încălzire, sanitare, electrice, ventilații și certificare energetică.

Platformă online pentru coordonarea și implementarea proiectelor de construcții.

ALLPLAN SHARE

Extensie ce permite lucrul în cloud, pe același proiect, cu fișiere native Allplan, oriunde te-ai afla.

Studii de caz

  • Ce diferenţiază Allplan de celelalte programe de calcul este uşurinţa cu care se pot prelua datele de intrare din modelul realizat în 3D. În momentul în care am achiziţionat softul, nu am ştiut să desenez chiar nimic (nu ştiam să trag o linie!). Cu ajutorul ALLBIM NET am trecut repede peste dificultăţile inerente ale începutului.

    Ing. Dan COPĂCIAN

    Expert Cons
  • Allplan și modulele de instalații din AX3000 au eliminat neconcordanțele între specialități în proiectele mele și m-au ajutat să-mi cresc productivitatea.

    Ing. Cristian CERCEL

    INSTALLPRO PERFECT