Opțiuni Planbar

BIM Booster

Modul BIM Booster

BIM Booster crește nivelul de detaliere al elementelor individuale și al întregii structuri. Poți sincroniza modificările unui element tip către celelelte instanțe ale sale. Toate elementele structurale, modelate nativ în Planbar, pot fi editate. Modifici geometria, adaugi goluri, modifici armătura și accesoriile. BIM Booster permite sincronizarea acestor modificări complet sau parțial.

  • Accelerarea vitezei de lucru în cadrul proiectelor mari
  • BIM Booster identifică elementele identice și le detaliază
  • Elementele se pot atribui pe desene individuale
  • Se pot sincroniza obiectele identice în câteva click-uri, permițând utilizatorului să sincronizeze doar elementele dorite
  • Salvează timp eliminând operațiunile repetitive cu până la 50% (pe baza rezultatelor utilizatorilor)

IFC Assistant

Modul IFC Assistant

Modele 3D multistrat desenate în Allplan, Planbar sau preluate din alte programe pot fi grupate în elemente prefabricate inteligente, ce pot fi detaliate automate cu funcția Plan Element.

Programul facilitează crearea unei baze de date de materiale, ce pot fi atribuite diverselor straturi chiar și atunci când elementul original este alcătuit dintr-un singur volum.

Allplan License Server

Allplan License Server2

Pentru birourile ce au mai multe stații de lucru Allplan, opțiunea License Server  reprezintă un sistem modern de administrare a licențelor, ce oferă un mod economic de a le folosi în cadrul firmei.

Licențele pot fi înregistrate în mod simplu prin utilizarea unei interfețe grafice (web admin settings). Toate licențele achiziționate sunt afișate clar, cu disponibilitatea aferentă. Ai posibilitatea de a utiliza diferite filtre în Allplan License Server pentru a ține evidența proceselor în curs. În acest mod, poți determina întotdeauna cine a folosit o anumită licență și când, precum și dacă a folosit-o online sau offlline.

Allplan Workgroup Manager

Allplan Workgroup Manager

Allplan Workgroup Manager organizează stațiile de lucru în rețele locale (LAN) precum și prin internet. Modulul creează sinergia în birourile de proiectare de dimensiuni medii și mari. Lucrul de la o stație în rețea este la fel de simplu ca de la un calculator normal, local.

Avantajul principal al Workgroup Manager-ului este că datele de proiect (inclusiv standardele biroului precum tipurile de linii, simbolurile, simbolurile smart, hașurile), utilizatorii și opțiunile de acces pot fi administrate în mod centralizat.

Întreg accesul la datele din rețea este transparent.

Software în ofertă

Este timpul să lucrezi cu cea mai nouă versiune Allplan. Alege una din ofertele la upgrade sau la licențe permanente. Până pe 15 decembrie.