ALLBIM NET

sOLUȚII

Administrație publică

Software premium

Un mod de lucru digital

Venim în sprijinul administrației publice atât în perioada de elaborare a documentațiilor cât și în cea de gestiune a proiectelor, cu software pentru proiectare și instrumente puternice de cooperare. Cu Allplan Environment poți defini rapid parcelele, bilanțul teritorial și alți indicatori, iar soluțiile de colaborare permit ca autorizațiile să se facă digital, pe fișiere inteligente și un model BIM, cu toate cantitățile și documentațiile aferente într-un singur loc.
 
Găsești mai jos detalii despre programele potrivite pentru administrație publică și proiecte de referință care să te inspire. 
 

Soluția BIM pentru arhitecți. Pentru urbanism, este necesar modulul Allplan Environment.

Platformă online pentru coordonarea și implementarea proiectelor de construcții.

ALLPLAN SHARE

Extensie ce permite lucrul în cloud, pe același proiect, cu fișiere native Allplan, oriunde te-ai afla.

Soluția digitală end to end de colaborare, pentru Arhitectură, Inginerie și Construcții.

Proiecte de referință

  • Avantajul semnificativ al Bimplus îl reprezintă posibilitatea de a încorpora date realizate cu software-uri specifice domeniului construcției prin interfața API. Informațiile sunt fuzionate cu un model de coordonare centralizată și reprezentate vizual. Astfel, se pun bazele succesului proiectului.

    Arh. Ivona AMARITEI

    Cumulus Architecture Office
  • Utilizând formatul PDF 3D pot trimite desene clienților sau colaboratorilor rapid, prezentând proiectul într-o formă clară și accesibilă. Allplan și Bluebeam se completează și sunt instrumentele care mă ajută să fiu rapid și precis.

    Ing. Ovidiu POSTULACHE

    AFI Europe Management