Add-ons

Allplan BIMPLUS

Bimplus Excel Add-In

Allplan Bimplus este conectat în mod direct cu MS Excel pentru a beneficia de avantajele de procesare ale foilor de calcul, în special pentru editarea proprietăților componentelor.

Tot ce trebuie să faci este să imporți informațiile alfanumerice din modelul de coordonare Bimplus în MS Excel și să editezi proprietățile elementelor. Interfața bidirecțională sincronizează modelul BIM de pe Allplan Bimplus pentru a reflecta modificările făcute în MS Excel. Toate funcțiile necesare sunt integrate perfect în bara de meniu din MS Excel.

Bimplus Premium Memory​

adam birkett 6cXZnFCd2KQ unsplash

Bimplus Premium Memory este o opțiune foarte utilă pentru echipa ta Bimplus, care îți permite să mărești memoria standard alocată pentru proiecte, modele și documente de orice tip. Cu această opțiune, de tip abonament, poți crește spațiul de stocare cu 10, 25, 50 sau 100 GB.

Bimplus Premium Memory funcționează numai împreună cu o echipă Bimplus.

Opțiunea se plătește și reînnoiește anual, iar dacă vrei să renunți la ea, o poți face cu trei luni înainte de sfârșitul perioadei de un an. Altfel, va fi prelungită automat cu încă un an.

Bimplus Revision Compare​

Folosind platforma Common Data Environment, Allplan Bimplus gestionează reviziile tuturor modelelor puse la dispoziția echipei de proiect pe parcursul acestuia. Aplicația Revision Compare utilizează culori diferite pentru a evidenția diferențele dintre versiunile unui model.

Pentru o analiză rapidă și eficientă, obiectele sunt grupate și colorate diferit în funcție de statut (obiecte noi, obiecte șterse, obiecte cu modificări geometrice și obiecte cu atribute modificate). Astfel toate elementele pe care le vezi în fereastra de navigare sunt evidențiate prin culoare și ușor de identificat.

Bimplus Schedule Simulation

Opțiunea Schedule Simulation afișează structurile unui proiect de construcție pe o cronologie. Timpul scurs se bazează pe datele din MS Project și sunt este conectat la datele modelului 3D. Folosind opțiunea integrată de planificare și cea de calendar puteți simula și analiza etapele unui proiect de construcție direct în fereastra de navigare 3D. Obiectele alocate unui anumit proces sau unei activități sunt marcate cu o anumită culoare și sunt afișate în fereastra de vizualizare a modelului 3D.

Pentru utilizarea opțiunii Schedule Simulation este necesar și add-inul MS Project.

Export manager

Export Manager îți permite să exporți obiecte din diverse modele 3D prin interfața IFC4, independent de formatul de date din platforma CDE Allplan Bimplus.

Filtrele îți permit să selectezi toate obiectele sau doar o parte din ele, rezultatul fiind un singur fișier. Aplicația Export Manager este instrumentul optim pentru exportarea datelor BIM din surse diferite către partenerii de proiect, prin interfața IFC4.

Software în ofertă

Este timpul să lucrezi cu cea mai nouă versiune Allplan. Alege una din ofertele la upgrade sau la licențe permanente. Până pe 15 decembrie.