Compania

Servicii

Pentru cei care proiectează și construiesc lumea în care trăim.

SOFTWARE

Reprezentăm 12 din producătorii de top de software AEC ca Partener Autorizat în România. De 30 de ani, întreținem și îmbunătățim portofoliul de programe gândite pentru fiecare din oamenii implicați în proiectarea și managementul construcțiilor și care integrează fiecare etapă a acestui proces.

Servicii Consultanta

CONSULTANȚĂ

Consultanții noștri sunt pregătiți să te asiste în alegerea software-urilor potrivite tipului de proiecte pe care le ai și a platformelor de colaborare cu alți specialiști, pentru a te poziționa cât mai competitiv. Echipa este formată din specialiști în construcții, la fel ca tine, ceea ce asigură limbajul tehnic comun.

Servicii Training

TRAINING

Pregătirea în utilizarea software-urilor din portofoliu a fost mereu o prioritate pentru noi. Fie că am instruit elevi ori studenți, sau am făcut cursuri de formare continuă pentru specialiști, de fiecare dată ne-am dedicat 100%. Ținem cursuri pe tot timpul anului, atât online, cât și în sală sau la sediul clientului.

1000 +
Clienți mulțumiți
3000 +
Licențe în România
Centre de training
+
Evenimente

Împreună de 30 de ani

Fondată în 1992, compania ALLBIM NET aduce inovație în industria construcțiilor din România prin programe performante și seminarii despre metode colaborative de proiectare.

Obiectivul nostru este să fim alături de clienții noștri ajutându-i să creeze și să construiască mereu mai bine, de la cele mai simple proiecte până la cele mai îndrăznețe. De asemenea, sprijinim viitorii specialiști prin cursuri și licențe educaționale pe perioada studiilor universitare, în laboratoarele noastre BIM din cadrul facultăților în care învață.

Echipa ALLBIM min

Ce spun clienții despre noi​

Software în ofertă

Este timpul să lucrezi cu cea mai nouă versiune Allplan. Alege una din ofertele la upgrade sau la licențe permanente. Până pe 15 decembrie.