ALLBIM NET

Compania

Servicii

Pentru cei care proiectează și construiesc lumea în care trăim.

SOFTWARE

Reprezentăm 10 din producătorii de top de software AEC ca Partener Autorizat în România. De 28 de ani, întreținem și îmbunătățim portofoliul de programe gândite pentru fiecare din oamenii implicați în proiectarea și managementul construcțiilor și care integrează fiecare etapă a acestui proces.

CONSULTANȚĂ

Consultanții noștri sunt pregătiți să te asiste în alegerea software-urilor potrivite tipului de proiecte pe care le ai și a platformelor de colaborare cu alți specialiști, pentru a te poziționa cât mai competitiv. Echipa este formată din specialiști în construcții, la fel ca tine, ceea ce asigură limbajul tehnic comun.

TRAINING

Pregătirea în utilizarea software-urilor din portofoliu a fost mereu o prioritate pentru noi. Fie că am instruit elevi ori studenți, sau am făcut cursuri de formare continuă pentru specialiști, de fiecare dată ne-am dedicat 100%. Ținem cursuri pe tot timpul anului, atât online, cât și în sală sau la sediul clientului.

1000 +
Clienți mulțumiți
3000 +
Licențe în România
Centre de training
+
Evenimente

Împreună de peste 25 de ani

Fondată în 1992, compania ALLBIM NET aduce inovație în industria construcțiilor din România prin programe performante și seminarii despre metode colaborative de proiectare.

Obiectivul nostru este să fim alături de clienții noștri ajutându-i să creeze și să construiască mereu mai bine, de la cele mai simple proiecte până la cele mai îndrăznețe. De asemenea, sprijinim viitorii specialiști prin cursuri și licențe educaționale pe perioada studiilor universitare, în laboratoarele noastre BIM din cadrul facultăților în care învață.

Ce spun clienții despre noi​

 • Pentru compania noastra, ALLBIM NET a reprezentat dintotdeauna un partener de incredere, avand deja o colaborare de aproape 20 de ani. Software-urile lor ne ajuta sa ne facem treaba eficient si sa ne exprimam creativitatea in proiecte de anvergura, premiate international, iar atunci cand am avut nevoie sa ne extindem echipa, am avut cele mai bune recomandari de tineri arhitecti, bine pregatiti. Si ceea ce este cel mai important, echipa lor de suport tehnic a fost mereu prompta la orice solicitare telefonica sau online.

  Keep up the good work! 🙂

  Anda Manu

  Leading Architect, AMA Design
 • Colaborarea cu ALLBIM NET a inceput de prin studentie, cand am invatat primele principii BIM de la cursurile de Allplan. Astazi proiectam pentru cei mai mari retaileri de pe piata, lucru ce presupune deadline-uri draconice, toleranta zero pentru greseli si transparenta maxima, lucruri imposibile fara BIM si programele specifice. Suntem la curent cu tot ce e nou in materie de software BIM prin legatura stransa cu voi. Multumim ca sunteti alaturi de noi!

  Mircea Sava

  Architect & Owner, Goldbach Design & Build