Opțiuni Allplan

Package Shots Allplan

Allplan Road

csm cadics 3D Model

Ca instrument de proiectare cu funcționalități CAD extinse, Allplan Road conține unelte destinate selectării tipurilor de drum și modelării sitului. A fost conceput special pentru specificațiile de proiectare a drumurilor.

Bazat pe modelele siturilor digitale, această opțiune permite proiectarea rutieră precisă, prin inserarea dinamică a drumurilor în context, crearea de vizualizări, calcularea volumelor, generarea datelor de cercetare și producție și, de asemenea, generarea de planuri 2D.

Software-ul se pretează metodei de lucru BIM și este, prin urmare, un instrument cheie în planificarea infrastructurii bazate pe BIM, așa cum se recomandă în numeroase reglementări guvernamentale.

Allplan Environment

Allplan Environment este un modul destinat arhitecților, urbaniștilor, peisagiștilor, precum și inginerilor în construcții civile. În combinație cu Allplan Architecture sau Allplan Engineering, lucrările de proiectare și construcție pot fi dezvoltate eficient luând în calcul amplasamentul dispus pe terenul real, contextul urban și rețeaua de infrastructură din vecinătate.

Creezi rapid modele digitale de teren pe care poți mapa imagini din satelit și planuri urbanistice complexe bazate pe imagini scanate. Ai posibilitatea de a genera automat rapoarte personalizate pentru bilanțul teritorial, POT, CUT și alți indicatori.

Allplan Workgroup Manager

Allplan Workgroup Manager

Allplan Workgroup Manager organizează stațiile de lucru în rețele locale (LAN) precum și prin internet. Modulul creează sinergia în birourile de proiectare de dimensiuni medii și mari. Lucrul de la o stație în rețea este la fel de simplu ca de la un calculator normal, local.

Avantajul principal al Workgroup Manager-ului este că datele de proiect (inclusiv standardele biroului precum tipurile de linii, simbolurile, simbolurile smart, hașurile), utilizatorii și opțiunile de acces pot fi administrate în mod centralizat.

Întreg accesul la datele din rețea este transparent.

Allplan License Server

Allplan License Server2

Pentru birourile ce au mai multe stații de lucru Allplan, opțiunea License Server  reprezintă un sistem modern de administrare a licențelor, ce oferă un mod economic de a le folosi în cadrul firmei.

Licențele pot fi înregistrate în mod simplu prin utilizarea unei interfețe grafice (web admin settings). Toate licențele achiziționate sunt afișate clar, cu disponibilitatea aferentă. Ai posibilitatea de a utiliza diferite filtre în Allplan License Server pentru a ține evidența proceselor în curs. În acest mod, poți determina întotdeauna cine a folosit o anumită licență și când, precum și dacă a folosit-o online sau offlline.

Allplan Connect

Allplan Connect

Allplan Connect promovează schimbul de informații între utilizatori și oferă numeroase posibilități – de la training individual la o baza de date de informații susținută de multe opțiuni de download. Un număr mare de obiecte CAD optimizate pentru Allplan sunt disponibile pentru vizualizare în zona de conținut. Această biblioteca este mereu întreținută și extinsă.

Nu numai proiectele internaționale de mari dimensiuni sunt caracterizate de colaborări strânse ale tuturor disciplinelor ce participă în procesul de construcție. Întreaga comunitate de specialiști se bazează pe mai multă cooperare. Aici, Allplan Connect creează oportunități complet noi pentru arhitecți, ingineri și facility manageri.