Opțiuni Allplan

Package Shots Allplan

Allplan Road - inclus în Allplan AEC 2022

Funcționalitățile pentru modelarea terenului și proiectarea drumurilor au fost complet reconfigurate și includ o interfață intuitivă pentru a lucra mai rapid în program. Mai mult poți importa fișiere de puncte, fișiere LandXML și REB precum și să transferi aliniamentele rutiere din Bimplus. Pentru a optimiza performanța, zonele relevante pot fi acum decupate dintr-un model de teren, iar numărul de puncte din modelul de teren poate fi redus. Poți modela discontinuitățile din teren prin linii de rupere.

Este posibilă modelarea parametrică a liniilor drepte, a curbelor de tranziție și a arcelor atât în plan cât și în elevație. Pantele sunt generate independent, iar profilele longitudinale și transversale pot fi generate și poziționate automat conform regulilor predefinite.

În plus, poți să proiectezi utilitățile amplasate sub sau lângă drumuri, cum ar fi traseele de apă, canalizare, electricitate, internet, gaze naturale sau termoficare. Conductele și căminele de vizitare sunt generate și afișate direct în secțiuni cotate și etichetate.

Allplan Environment

csm AFRY 1 555x300 7f8b1fb123 min

Allplan Environment este un modul destinat arhitecților, urbaniștilor, peisagiștilor, precum și inginerilor în construcții civile. Cu Allplan Environment, inclus în Allplan AEC 2022 și în Allplan Building Infra, lucrările de proiectare și construcție pot fi dezvoltate eficient luând în calcul amplasamentul dispus pe terenul real, contextul urban și rețeaua de infrastructură din vecinătate.

Creezi rapid modele digitale de teren pe care poți mapa imagini din satelit și planuri urbanistice complexe bazate pe imagini scanate. Ai posibilitatea de a genera automat rapoarte personalizate pentru bilanțul teritorial, POT, CUT și alți indicatori.

Allplan Workgroup Manager

Allplan Workgroup Manager

Allplan Workgroup Manager organizează stațiile de lucru în rețele locale (LAN) precum și prin internet. Modulul creează sinergia în birourile de proiectare de dimensiuni medii și mari. Lucrul de la o stație în rețea este la fel de simplu ca de la un calculator normal, local.

Avantajul principal al Workgroup Manager-ului este că datele de proiect (inclusiv standardele biroului precum tipurile de linii, simbolurile, simbolurile smart, hașurile), utilizatorii și opțiunile de acces pot fi administrate în mod centralizat.

Întreg accesul la datele din rețea este transparent.

Allplan License Server

Allplan License Server2

Pentru birourile ce au mai multe stații de lucru Allplan, opțiunea License Server  reprezintă un sistem modern de administrare a licențelor, ce oferă un mod economic de a le folosi în cadrul firmei.

Licențele pot fi înregistrate în mod simplu prin utilizarea unei interfețe grafice (web admin settings). Toate licențele achiziționate sunt afișate clar, cu disponibilitatea aferentă. Ai posibilitatea de a utiliza diferite filtre în Allplan License Server pentru a ține evidența proceselor în curs. În acest mod, poți determina întotdeauna cine a folosit o anumită licență și când, precum și dacă a folosit-o online sau offlline.

Allplan Connect

Allplan Connect

Allplan Connect promovează schimbul de informații între utilizatori și oferă numeroase posibilități – de la training individual la o baza de date de informații susținută de multe opțiuni de download. Un număr mare de obiecte CAD optimizate pentru Allplan sunt disponibile pentru vizualizare în zona de conținut. Această biblioteca este mereu întreținută și extinsă.

Nu numai proiectele internaționale de mari dimensiuni sunt caracterizate de colaborări strânse ale tuturor disciplinelor ce participă în procesul de construcție. Întreaga comunitate de specialiști se bazează pe mai multă cooperare. Aici, Allplan Connect creează oportunități complet noi pentru arhitecți, ingineri și facility manageri.

Software în ofertă

Este timpul să lucrezi cu cea mai nouă versiune Allplan. Alege una din ofertele la upgrade sau la licențe permanente. Până pe 15 decembrie.