training

Webinarii ALLBIM NET

Participă gratuit la noua serie de webinarii pentru a afla ce este nou în Allplan, SCIA Engineer, FRILO, Lumion și alte soft-uri, dar mai ales cum să lucrezi corect și rapid în acestea. De două ori pe lună, de la 11:00, te întâlnești online cu echipa tehnică ALLBIM NET.

01

Arhitectură

Lucrează BIM în Allplan și modelează 3D orice îți imaginezi. Creează apoi randări excepționale în Lumion.

02

Inginerie

Modelezi și armezi automat orice structură în Allplan. O detaliezi și analizezi apoi în SCIA Engineer, Prota sau FRILO.

03

Instalații

Faci simulările pentru certificarea energetică direct în Allplan și AX3000, iar toate instalațiile pot fi modelate 3D.

04

Infrastructură

Autostrăzi, poduri sau tuneluri – proiectezi orice în Allplan sau Allplan Bridge. Detaliezi totul în GEO5, Alize sau Cesar LCPC.

05

Colaborare

Coordonezi și implementezi mai rapid și mai eficient proiectele lucrând cu Bluebeam sau în cloud cu Allplan Share sau Bimplus.

Road to BIM | Cum devii eficient cu trecerea de la CAD la BIM?

Marți, 27 iunie 2023, 15:00 - 16:30

Industria construcțiilor evoluează rapid, iar odată cu aceasta apare și necesitatea de a eficientiza procesele de lucru. CAD a fost varianta cea mai utilizată în ultimele decenii, însă acum BIM (Building Information Modeling) devine rapid standardul din industrie.

De 30 de ani distribuim Allplan în România, iar în acest webinar afli cum să implementezi BIM în proiectele tale direct de la echipa de suport și de training ALLBIM NET.

BIM îți permite să creezi o reprezentare digitală a proiectului, ce include toate informațiile necesare despre materiale, dimensiuni sau tipuri de lucrări. Modelul 3D, cu toate datele atașate facilitează colaborarea cu partenerii de proiectarea, identificarea potențialelor probleme în stadii incipiente și optimizarea fluxului de lucru.

Acest webinar este dedicat proiectanților de arhitectură, urbanism, design interior și amenajare peisagistică și prezintă o analiză asupra modului în care trecerea de la CAD la BIM în toate etapele din viața unei construcții poate duce la eficientizarea procesului de proiectare și la reducerea timpilor de lucru. Punem accent pe adoptarea unei gândiri preventive, bazată pe calitatea unui model unic colaborativ, capabil să se adapteze la diferite niveluri de detaliu și cerințe normative.

1. Avantajele beneficiarilor privind evoluția proiectelor de la 2D către modele informaționale; generarea cărții digitale a construcțiilor în perspectiva dezvoltatorilor imobiliari | Andrei Botiș – MRICS, Președinte ROGBC și Managing Partner la NAI Romania & Moldova
2. Automatizarea proceselor de planificare urbană, integrarea BIM-GIS și integrarea amenajării peisajului în Allplan | Monica Amuza, ALLBIM NET
3. Avantajele unui model informațional 3D BIM, instrumente de lucru | Ramon Steins, Sales Director, ALLPLAN GmbH
4.
Integrarea Arhitecturii de Interior în procesele BIM | Patricia Moraru, ALLBIM NET
5. Colaborarea ca principiu al proiectării eficiente BIM, platforma CDE Level 3 Bimplus ca bază a dezvoltării proiectelor | Elena Volcinschi, Lead Architect, Allied Engineers
6. Costurile tranziției de la CAD la BIM | George Călin, ALLBIM NET

Allplan Architecture 2023 min

Înscrie-te la webinar

În acest webinar vom discuta despre avantajele trecerii de la CAD la BIM în proiectare, fie că este vorba de arhitectură, urbanism sau peisagistică. Webinarul va fi susținut de George Călin, Monica Amuza și Patricia Moraru împreună cu profesioniști din domeniul AEC.

Ești membru OAR?

Cu Allplan lucrezi mai eficient, mai rapid și mai precis, astfel încât să îți poți investi timpul pentru a face arhitectură de calitate. Acesta este motivul pentru care am făcut un parteneriat cu OAR: să îți oferim Allplan Architecture la cel mai bun preț de pe piață. Oferta este valabilă până la 25 septembrie.

Următoarele webinarii

Data următoarelor webinarii va fi anunțată în curând. Înscrie-te și afli primul, pe mail, când au loc webinariile care te interesează

Allplan Architecture min

Allplan 2023 - Arhitectură

Soluția multi-materială pentru industria AEC

Pentru arhitecți, cele mai importante îmbunătățiri includ procesarea accelerată a ridicărilor topografice și a datelor din norii de puncte pentru proiectele de restaurare, modelarea mai rapidă a deschiderilor complexe și colaborarea BIM în timp real între Allplan și Solibri. Randările și animațiile au fost îmbunătățite, iar sincronizarea în timp real cu Lumion îți permite să arăți clienților prezentări captivante ale conceptelor tale.

Urban Planning Modul in Allplan Architecture min

Urbanism și Peisagistică

În Allplan Architecture 2023 ai deja incluse toate funcțiile pentru urbanism și peisagistică: pentru modelarea terenului și definirea mobilierului urban sau pentru elaborarea planurilor de situație și a celor de plantare.

Key Software | Arhitectură

Architecture Rendering
Banner White Architecture Webinarii ALLBIM NET min

Salut! Înscrierea la acest webinar s-a încheiat.
Îl poți urmări de acum pe platforma cursuri.online.

Oferte | Software

Fiecare webinar din această serie îți aduce cele mai bune prețuri la soft-urile prezentate în acesta. Toate ofertele sunt personalizate și vor fi trimise pe e-mail după completarea formularului alăturat.

Fiecare campanie este valabilă încă 3 zile după încheierea webinarului.

Licențele din ofertă includ:

Suport tehnic și actualizări pe perioada abonamentului
Acces timp de 1 an la Conținut Tehnic Premium (în permanentă actualizare: cursuri, tutoriale, webinarii)
Bimplus Professional inclus timp de 1 an (pentru toate licențele Allplan)

Toate cursurile incluse în pachetul Conținut Tehnic Premium sunt disponibile pe cursuri.online, platforma educațională ALLBIM NET.

Pentru orice întrebare, suntem la un telefon distanță: 0784.801.559

Înscrie-te la webinar

27 IUNIE 2023 | 11:00

Road to BIM – Cum devii eficient cu trecerea de la CAD la BIM?

Prin înscrierea la webinar ai acces la cele mai bune oferte pentru soft-urile incluse în acesta.

Înscrie-te la webinar

După înscriere îți vom trimite pe e-mail datele webinariilor care te interesează și datele pentru conectare.

Prin înscrierea la orice webinar din serie ai acces la cele mai bune oferte pentru soft-urile incluse în acesta.