training

Webinarii ALLBIM NET

Participă gratuit la noua serie de webinarii pentru a afla ce este nou în Allplan, SCIA Engineer, FRILO, Lumion și alte soft-uri, dar mai ales cum să lucrezi corect și rapid în acestea. De două ori pe lună, te întâlnești online cu echipa tehnică ALLBIM NET.

Allplan Engineering 2024 | Armare automată, structuri metalice & key features

Miercuri, 28 februarie 2024, 15:00 - 15:45

Chiar dacă subiectele principale ale webinar-ului sunt despre Allplan Engineering, acesta este destinat atât inginerilor, cât și arhitecților. Modulele specifice domeniului ingineriei civile din Allplan au ajuns la un nivel apreciabil de performanță și de automatizare, ceea ce dă posibilitatea utilizatorilor de a crea modele complexe și detaliile aferente acestora din doar câteva click-uri.

În această sesiune vom prezenta cele mai ușor de aplicat și implementat proceduri de lucru specifice modulului Inginerie – Armare îmbunătățit în versiunea Allplan 2024, proceduri care sunt axate pe lucrul inteligent cu vederile și secțiunile UVS.

Totodată, vom prezenta un top 5 al celor mai interesante funcții noi ale ultimului release. Fiind extrem de des solicitat, vom prezenta în premieră capabilitățile și direcția pentru dezvoltare pentru modulul de alcătuire al construcțiilor metalice din Allplan.

1.  Tehnici de generare a vederilor și secțiunilor pentru un mai bun control al detalierii elementelor de beton armat 

2.  Modelare complet parametrică a elementelor de beton armat cu Python 

3. Dezbatere interactivă pentru îmbunătățirea bibliotecii de elemente Python – pentru eficiență crescută cu modulul de armare

4. Top 5 al celor mai bune noi funcții din Allplan Engineering v.24

5. Detaliere construcții metalice cu Allplan v.24

Allplan Engineering Webinar 28.02.2024 min

Înscrie-te la webinar

În acest webinar vom discuta despre proceduri de lucru specifice modulului Inginerie – Armare, despre top 5 funcții din Allplan Engineering 2024 și despre modulul de alcătuire al construcțiilor metalice. Webinarul va fi susținut de Adrian Ghencea și Nadiia Badruk.

Următoarele webinarii

Înscrie-te la webinariile viitoare și afli pe mail, agenda și detaliile celor care te interesează.

Constanta SDV2024 Square min

The BIM Challenge 2024

Educate, Innovate and Collaborate by the Sea

Pasiunea noastră pentru colaborare și inovație continuă să crească. De aceea, în acest an vom aduce împreună trei evenimente: Seminarul ALLBIM.NET, Școala de Vară și concursul The BIM Challenge.

La începutul lui septembrie fii alături de noi timp de o săptămână pentru o experiență imersivă în care studenții și profesioniștii se reunesc pentru a învăța, interacționa și inova. Ediția a 17-a a evenimentului combină workshop-uri, vizite pe situri istorice și proiecte colaborative.

Înscrie-te la webinar

28 FEBRUARIE 2024 | 15:00

Allplan Engineering 2024 | Armare automată, structuri metalice & key features

Înscrie-te la webinar

După înscriere îți vom trimite pe e-mail datele webinariilor care te interesează și datele pentru conectare.

Software în ofertă

Este timpul să lucrezi cu cea mai nouă versiune Allplan. Alege una din ofertele la upgrade sau la licențe permanente. Până pe 15 decembrie.