Pentru a obține licența educațională pentru AX3000 trebuie să fii student, să ai carnetul de student vizat pe anul universitar în curs și să urmărești procedura de mai jos. Poți cere licența educațională după instalarea AX3000. 

Instalare AX3000

Pornește kit-ul de instalare AX3000 – poți descărca ultima versiune de aici cu click dreapta > Open link in new tab – cu dublu click stânga, selectează limba română pentru instalare, apoi confirmă cu OK. La apariția ferestrei pentru deschiderea fișierului Help, selectează No.

În fereastra Indicații Instalare, bifează caseta si continuă dând click pe OK. Selectează No în următoarea fereastră.

Confirmă cu Înainte > fereastra de Bun Venit. Bifează opțiunea Accept termenii contractului de licență în următoarea fereastră și confirmă cu Înainte >.

Păstrează bifate toate opțiunile din fereastra Selectare componente și confirmă dând click pe Înainte >.

Instalare AX3000 5

Alege calea de instalare a programului dând click pe butonul Alege… sau păstreaz-o pe cea implicită și confirmă opțiunea cu Înainte >. Bifează Instalare nouă și confirmă dând click pe Instalează.

Confirmă cu Next în fereastra de instalare pentru GPL Ghostscript și în următoarea fereastră selectează I Agree pentru a accepta termenii de licență.

Click pe Install pentru a începe instalarea GPL Ghostscript apoi debifează cele 2 casete în fereastra următoare și confirmă dând click pe Finish.

Pentru instalarea programului de creare fișiere PDF, confirmă cu OK în prima fereastră, apoi click pe Setup și confirmă finalizarea instalării FreePDF dând click pe End.

Pentru terminarea instalării dă click pe Finish și repornește calculatorul. După restart intră în Allplan pentru a cere și instala licența educațională.

CTRL + SHIFT + T

ALLPLAN | Pentru a accesa ușor meniul următor pentru cerere de licență, schimbă modul de vizualizare din Allplan apăsând CTRL + SHIFT + T. Poți reveni apoi la modul de vizualizare cu palete.

Cum setezi licența temporară

Accesează fereastra Licență astfel: Plug-In → General → Introducere licență.

Bifează opțiunea Licență temporară si confirmă cu OK în fereastra care se deschide. Dă click apoi pe butonul Ștergere licență temporară pentru modificarea PC-Code-ului, iar în fereastra următoare confirmă cu YES activarea licenței temporare.

Apasă pe OK în fereastra Licență și apoi acceseaz-o din nou urmând aceiași pași: Plug-In → General → Introducere licență. PC-Code-ul a fost modificat.

Dezactivare licență pentru 15 zile

În cazul în care apare perioada de 15 zile în caseta Timp accesează următoarea cale ...\Allplan Instalatii 2021\K_DATA\LIZENZ și șterge conținutul folderului LIZENZ.

Intră iar în fereastra Licență, asigură-te că opțiunea Licență temporară este bifată și că nu mai apare perioada de 15 zile.

Cerere și activare licență educațională

Pentru a obține licența educațională trimite un print screen al ferestrei licență împreună cu o poză a carnetului de student (ștampilat pe anul universitar în curs) și datele tale de contact pe office@allbim.net. La subiectul e-mail-ului scrie Cerere licență student.

Poți confirma cu OK închiderea ferestrei.

Îți vom trimite pe e-mail un cod temporar de licență care trebuie copiat în caseta Licență temporară. Închide fereastra confirmând prin click pe OK.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la newsletter

Primești pe e-mail doar ce te interesează