working from home

Lucrează de acasă cu Allplan

Pandemia coronavirus la nivel mondial a avut un impact asupra noastră, a tuturor și în toate aspectele vieții noastre de zi cu zi. Există restricții privind ceea ce putem și nu putem face, în multe țări.

Multe societăți oferă deja posibilitatea de a lucra de acasă de ceva timp și au infrastructura tehnică corespunzătoare. Pentru cei ce nu optat pentru această soluție, acum se regăsesc pe un teritoriu necunoscut.

In paralel, comunicarea și colaborarea angajaților  din alte companii se face prin acces la un sistem de date partajate. Prin urmare, în biroul de acasă, se pune întrebarea despre cum pot continua să lucreze la proiectele lor. În situația actuală, Allplan îți oferă trei alternative:

Allplan Share: Lucrează cu echipa în Cloud

Soluția cloud Allplan Share este ideală pentru a continua lucrul la un proiect împreună cu colegii de acasă. Allplan trebuie instalat pe computerul folosit ca stație de lucru unică fără acces la un director central de stocare a fișierelor. Allplan Share permite accesarea simultana a unui proiect pentru mai multi utilizatori. O cerință de bază este aceea ca proiectul să se regăsească în mediul virtual cloud.

Pentru a continua să lucrezi de acasă singur la proiect există două posibilități.

Lucru individual cu Manager de Rețea(Workgroup Manager)

În această situație, computerul din birou poate fi verificat din mediul de lucru din birou și apoi transferat acasă. Proiectele pot fi mutate și copiate pe computer, iar originalul poate fi blocat pe server.

Lucru individual fără Manager de Rețea(Workgroup Manager)

Dacă computerul din birou se va folosi pentru lucru de acasă în timpul unei instalări fără Manager de Rețea, trebuie dezinstalat Allplan și instalat iar utilizând o cale locala. Dacă se folosește un alt computer, trebuie sa se returneze licență pe computerul din birou și instalată pe computerul personal de acasă. Proiectele aferente sunt importate pe instalarea locala folosind o metoda  de backup tradițională ( copie de siguranță).

Pentru mai multe informații puteți vizita pagina noastră dedicata lucrului de acasă cu Allplan cu detalii suplimentare și cererea de suport pentru a putea fi eficient la biroul de acasă .