earth 3866609 1920

Lucru pe proiecte la nivel internațional

Pe măsură ce proiectele sunt din ce în ce în ce mai ambițioase, echipele necesare pentru realizarea acestor lucrări complexe sunt distribuite din ce în ce mai mult din punct de
vedere spațial. În special în cazul proiectelor mari, ofertele sunt adesea primite de la companii din întreaga lume, fără a se limita la firme naționale. Odată cu dezvoltarea continuă a oportunităților de colaborare digitală deja disponibile, arhitectura, ingineria civil
ă și construcțiile au devenit cu adevărat un loc de muncă global. Având o colaborare cu echipe răspândite în diferite țări, companiile și birourile de proiectare întâmpină provocări unice, în special în ceea ce privește gestionarea datelor, munca în echipă și comunicarea.

Din fericire, soluții software avansate, precum Allplan 2020 și suita noastră de aplicații pentru suport, te pot ajuta la abordarea și depășirea acestor probleme. Indiferent dacă trebuie să partajezi un model 3D cu alti specialiști, utilizând metoda de lucru digitală BIM  pentru lucru colaborativ sau pentru a aloca și urmări sarcinile proiectului în mod transparent, ALLPLAN are soluția.

Manipularea sigură a datelor

Posibilitatea de a partaja informații este esențială pentru succesul oricărui proiect, dar datele trebuie să fie păstrate în siguranță. Allplan Bimplus este o platformă de colaborare bazată pe cloud care permite distribuirea fișierelor mai ușoară și mai sigură în mai multe echipe și locații. Folosind interfețe de schimb de date openBIM, datele pot fi partajate rapid și ușor, indiferent de programul folosit pentru crearea informațiilor.

Drepturile de acces ale utilizatorilor pot fi setate pentru toți membrii echipei, asigurând controlul și securitatea documentelor atât cu Allplan Bimplus cât și cu Allplan Manager de Rețea( Workgroup Manager). Toate informațiile sunt criptate folosind cele mai înalte standarde de securitate pentru a vă asigura că datele tale și ale clientului sunt protejate.

Bimplus face ca schimbul de date să fie nu doar sigur, ci și foarte fiabil. Partajarea datelor BIM nu înseamnă automat că modelul arată la fel în orice program CAD în care este afișat. Deoarece Bimplus este un serviciu bazat pe cloud, toți accesează aceleași date cu aceeași interfață în browser. Aceasta oferă încredere și fiabilitate oricărui proces de comunicare.

Lucru în echipă eficient și transparent

Colaborarea este cheia pentru livrarea la timp a proiectelor mari sau complexe. Cu instrumente precum Allplan Bimplus, modelele pe fiecare disciplină pot fi comasate (integrate) într-un model comun coordonat al proiectului. Acest lucru permite standarde de calitate ridicate ale modelului și designului – cu detectarea coliziunilor în sau între modele – precum și capacitatea de a gestiona și partaja simultan și cu ușurință datele proiectului.

Caracteristici, cum ar fi Navigator Cerinte, permit gestionarea eficientă a proiectului și colaborarea transparentă, astfel încât toată lumea știe ce a fost finalizat și ce este încă restant. Acest lucru este benefic pentru membrii echipei, chiar dacă nu folosesc aceleași programe, permițându-le să acceseze informații de pe orice dispozitiv doar prin deschiderea unui browser de internet.

Și cu optiuni precum Allplan Share, utilizatorii obțin o funcționalitate suplimentară, cum ar fi colaborarea în timp real în echipele Allplan, acces la instrumentele și tabelele de gestionare a sarcinilor și a controalelor de audit.

Acces rapid în timp real

Cu Allplan Bimplus cât și Allplan Share, membrii echipei pot lucra și accesa simultan aceleași informații despre proiect. Atât stațiile de lucru individuale, cât și utilizatorii din afara rețelei locale (LAN) pot accesa proiectul, permițând accesul la actualizări în timp real pe măsură ce proiectul se schimbă. Indiferent din ce țară este accesat proiectul, membrii echipei vor putea utiliza cele mai actualizate informații pentru decizii mai rapide și mai bine informate.

Partajare simpla a licențelor

Cu Serverul Allplan de Licentiere, licențele pot fi gestionate eficient și implementate optim pentru angajații aflați în rețeaua corporativă, precum și extern. Acest aranjament flexibil și sigur asigură că toți cei care au nevoie de o licență pot avea acces la software-ul de care au nevoie fără complicații suplimentare, eliberând personalul IT pentru alte activități.

Toate instrumentele de care ai nevoie

ALLPLAN oferă un portofoliu complet de soluții care sprijină firmele de arhitectură și consultanță în domeniul construcțiilor pentru a lucra la scară globală. Datorită tehnologiei noastre solide, bazate pe cloud, echipele unui proiect nu mai trebuie limitate la granițele naționale atunci când selectează proiecte cu care să liciteze sau partenerii cu care să lucreze. Suita de programe ALLPLAN sprijină întreaga echipă pentru a comunica, colabora și coordona lucrările lor din orice parte a lumii.