Lumion 10.5 introduce modele noi pentru amenajarea de excepție a spațiilor exterioare

Astăzi s-a lansat Lumion 10.5, versiunea ce introduce 67 de noi modele* de înaltă calitate pentru grădini, curți, și amenajări de alte spații în aer liber. Biblioteca de obiecte conține noi plante în ghiveci, coșuri împletite și aplice de perete, ca să poți reda fidel o zonă de relaxare ce invită la seri calde și înstelate în jurul focului.

Noile obiecte de înaltă calitate din Lumion 10.5 includ:

– 16 plante în ghiveci
– 10 mese de grădină și cafea
– 7 scaune și șezlonguri
– 6 bănci de grădină
– 4 coșuri împletite
– 3 lămpi de grădină
– Și lista continuă…

Cu peste 5600 de obiecte realistice din biblioteca  Lumion, poți crea fără efort acele experiențe real-life, împreună cu emoțiile pe care dorești să le genereze proiectul tău.

Interior to Exterior
Randare creată în Lumion 10.5 ce dă senzația spațiului locuit. Sursă: lumion.com

Lumion 10.5 este disponibil ca download gratuit pentru utilizatorii Lumion 10. Dacă ai Lumion 10, probabil ai primit deja un email cu subiectul “Getting Started with Lumion 10.5.” Dacă nu găsești emailul, poți descărca Lumion 10.5 din Contul tău Lumion

*Cele 67 de noi modele sunt disponibile în Lumion 10.5 Pro, în timp ce Lumion 10.5 Standard conține 22 de modele noi și aproximativ ⅓ din întregul conținut al bibliotecii versiunii Pro. 

Încearcă Lumion 10.5 Pro timp de 14 zile

Trial-ul și oferta de preț personalizată se pot obține doar de pe lumion.ro

Trial și Ofertă de prețVizitează site-ul Lumion România

Înscrie-te la newsletter

Primești pe e-mail doar ce te interesează

Software în ofertă

Este timpul să lucrezi cu cea mai nouă versiune Allplan. Alege una din ofertele la upgrade sau la licențe permanente. Până pe 15 decembrie.