Ai reinstalat Windows pe un calculator și licența a rămas activă – cum o poți returna pentru a o folosi pe noul Windows?

Dacă ai reinstalat sistemul de operare pe un calculator pe care Allplan era instalat și licența a rămas activă, ea nu va mai fi disponibilă ulterior. Pentru a o putea folosi pe noul Windows, trebuie să completezi Statutory Declaration, conform modelului de mai jos pentru a returna licența. Vei primi apoi pe mail toate informațiile pentru resetarea licenței.

Formularul de resetare a licenței Allplan

Descarcă Statutory Declaration și completează câmpurile editabile cu datele firmei tale. La final, formularul trebuie semnat și ștampilat (în dreapta jos) cu data curentă (stânga jos). 

Datele referitoare la Customer Number / Client ID, Allplan Version și Seat Number le poți găsi în fișierul PDF în care ai cheile de licență.

Trimite-ne formularul completat, semnat și stampilat pe hotline@allbim.net, iar noi îl vom trimite la ALLPLAN GMBH pentru resetarea licenței.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la newsletter

Primești pe e-mail doar ce te interesează

Software în ofertă

Este timpul să lucrezi cu cea mai nouă versiune Allplan. Alege una din ofertele la upgrade sau la licențe permanente. Până pe 15 decembrie.