Featured Image Allplan anunta actualizarea platformei sale de organizare a datelor Bimplus min

Allplan anunță actualizarea Bimplus – platforma sa de organizare a datelor

Funcții îmbunătățite pentru manevrarea modelelor BIM, integrarea invitațiilor cu drept de vizualizare, precum și gestionarea documentelor

Începând cu data de 26 mai, ALLPLAN, furnizor global de soluții BIM pentru industria AEC, prezintă o actualizare a platformei sale de gestionare a informației în cloud și de colaborare Bimplus. Cea mai recentă versiune oferă o gamă largă de funcții noi, îmbunătățite, pentru o mai bună manipulare a modelelor BIM. Totodată oferă o mai bună organizare a documentelor, plus adăugarea invitaților cu drept de vizualizare, aspect ce transformă Bimplus într-un mediu cu adevărat digital propice pentru colaborare.

Având toate informațiile accesibile prin intermediul modelului, păstrând în același timp o imagine de ansamblu în Bimplus, îmbunătățește semnificativ răspunsul la probleme. Nu mai este nevoie să căutați un e-mail sau un document care să enumere ce trebuie schimbat, întrucât toată lumea poate vedea progresul fiecărei activități în managerul de probleme. Totul este despre cum să lucrezi mai inteligent. Încă o dată, suntem încântați să aducem cea mai recentă tehnologie cloud clienților noștri.

Nigel Rees, Product Director Cloud Services la ALLPLAN

O scurtă prezentare - noile avantaje Bimplus:

Set de instrumente de măsurare nou și îmbunătățit

Furnizarea unui set larg de instrumente de măsurare în cadrul Bimplus oferă un mediu cu adevărat digital pentru colaborarea prin intermediul modelelor. Acesta permite verificări precise, precum și posibilitatea de a transmite orice erori înapoi către echipele implicate în proiect înainte de începerea execuției. În faza post-construcție, aceste instrumente pot fi, de asemenea, utilizate împreună cu managerul de probleme pentru a dezvolta liste În sens mai larg, seturi de instrumente simple de tipul acesta, pot avea un efect pozitiv asupra mediului – cu cât se poate lucra și stoca mai mult pe o platformă digitală, cu atât mai puține desene vor trebui tipărite.

csm Monitor Bimplus Update 2 e72194c85c min

Bimplus include un set amplu de funcții de măsurare ceea ce creează un mediu cu adevărat digital optim pentru colaborarea pe modelul BIM.

Copyright: ALLPLAN

Îmbunătățirea interacțiunii și asocierii documentelor

Îmbunătățind instrumentele de gestionare a documentelor în cadrul Bimplus înseamnă că partenerii de proiect pot efectiv să stocheze și să asocieze în mod eficient documentația cu modelul în sine. Ordonarea după revizii a documentelor face acum parte din procesul de aprobare, ceea ce înseamnă că acestea devin parte integrantă a procesului de gestionare a modificărilor.

Îmbunătățiri ale BIM Explorer

Performanța BIM Explorer a fost îmbunătățită odată cu cea mai recentă actualizare, fiind reduse dimensiunea datelor stocate intern și a timpilor de prezentare ai modelului. În afară de aceasta, a permis îmbunătățirea redării modelelor cu includerea unei funcții de ocluzie ambientală – Ambient Occlusion. Aceasta accentuează scena și oferă unele funcționalități de umbrire pentru a oferi o notă ceva mai realistă modelului.

Vizitatori Bimplus

Bimplus conferă acum capacitatea administratorilor echipei de a invita vizitatori în proiecte pentru a permite mai multă accesibilitate și vizibilitate. Un invitat reprezintă acea persoană căreia i s-a permis dreptul de a vedea date în cadrul unui proiect. Un vizitator are acces la componenta BIM Explorer și la vizibilitatea modelului în sine, a listei de probleme și a documentației. Aducerea invitaților în cadrul Bimplus oferă o bază mai largă pentru colaborare.

csm Monitor Bimplus Update 3 b4fb8d7c31 min
Un vizitator Bimplus are acces la componenta BIM Explorer care permite vizualizarea modelului în sine.
 

Copyright: ALLPLAN

Acest articol este tradus după comunicatul de presă Allplan.
Află mai multe pe WWW.BIMPLUS.NET

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *