ALLPLAN invită profesioniștii din industria AEC la Global Summit 2021

Conferința globală pentru industria AEC, organizată online de ALLPLAN începe pe 20 octombrie. În cele 36 de sesiuni se va discuta despre buildability*, despre cum evoluează domeniul construcțiilor și care sunt tendințele viitoare precum și despre seria de inovații din Allplan 2022.

Cum se schimbă industria AEC și ce impact are digitalizarea asupra proiectării și a modului în care se va construi în viitor? Acestea sunt întrebările care își vor găsi răspuns la evenimentul online Build the Future – ALLPLAN Global Summit ce va avea loc pe 20 și 21 octombrie.

ALLPLAN organizează prima sa conferință virtuală care reunește o gamă largă de experți: pe parcursul celor 2 zile vor avea loc 36 de prezentări despre proiectarea și construcțiile viitorului în trei fluxuri paralele. O parte a evenimentului va fi, de asemenea, dedicată inovațiilor soluțiilor Allplan. Accesul la eveniment este gratuit.

Accent pe optimizare

Subiectele pe care se pune accentul la acest eveniment virtual major sunt optimizarea și fezabilitatea în construcții. Modelele digitale fac munca arhitecților și a inginerilor mai ușoară dar mai mult decât atât ar trebui să eficientizeze întregul proces de construcție prin economii de materiale, de timp și de costuri.

Pentru ca acest lucru să fie posibil, proiectul trebuie să se bazeze pe fluxuri de lucru deschise și colaborative. În prima zi a evenimentului vor fi analizate tendințele din industria construcțiilor și efectele acestora în practică.

Tehnică de project management ce presupune analiza întregului proces de construcție încă din timpul fazei de pre-construcție; astfel se vor identifica din timp problemele posibile pentru a reduce sau evita erorile și depășirile de termene și de costuri.

Dr Detlef Schneider, CEO ALLPLAN explică:

„Nucleul strategiei noastre Design to Build este să ne susținem clienții pentru a-și optimiza proiectele și eficientiza modul de lucru de la concept până la execuție. La summit-ul global aducem împreună arhitecți, ingineri, producători și antreprenori generali și le oferim ocazia de a cunoaște alți profesioniști și de a afla ce este nou în domeniul AEC. Astfel îi ajutăm să se pregătească pentru un viitor de succes.”

Poster Video Global Summit cropped min

Allplan 2022: Buildability at its best

Cea mai recentă versiune Allplan susține conceptul de buildability prin procese integrate perfect pentru profesioniștii AEC. Pentru a demonstra performanța și abordarea holistică a Allplan, experții din peste zece țări vor prezenta în a doua zi a conferinței inovațiile integrate soluțiilor Allplan 2022 și Allplan Bridge 2022.

O serie de prezentări se va axa pe modelarea podurilor, terenului, a drumurilor și a construcțiilor din oțel, în timp ce altele vor detalia soluția prefabricată Planbar 2022 sau colaborarea interdisciplinară în proiectele BIM. Participanții vor obține astfel o perspectivă complexă – de la primii pași până tips & tricks – asupra modului în care filosofia Design to Build poate fi implementată cu Allplan.

Toate prezentările din cadrul evenimentului vor avea loc în limba engleză. Poți afla mai multe aici: ALLPLAN Global Summit 2021

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la newsletter

Primești pe e-mail doar ce te interesează

Software în ofertă

Este timpul să lucrezi cu cea mai nouă versiune Allplan. Alege una din ofertele la upgrade sau la licențe permanente. Până pe 15 decembrie.