Ce sunt și cum exporți desenele încărcate cu resurse

Desenul cu resurse salvează toate desenele active, active în fundal și pasive într-un singur fișier cu extensia .zip, păstrând toate datele salvate în fișierul NDW, poziția acestora în structura de clădire, precum și numele desenelor.

În momentul importului, desenele se vor poziționa peste desenele existente, iar dacă desenele existente au informație in ele, se va crea un fișier .bak unde va fi salvată informația de dinainte de import.

Poți utiliza acest mod de salvare când lucrezi cu alte echipe care folosesc Allplan și este necesar doar transferul unor desene (având o dimensiune mai mică decât un proiect întreg), pentru a salva anumite desene ca back-up sau pentru a le transfera către echipa de suport.

Cum salvezi desene ca fișiere NDW cu resurse?

În meniul Fișier selectează Export > Export desene încărcate cu resurse. Selectează apoi directorul unde să fie salvate fișierele NDW, alege un nume pentru arhivă și dă click pe OK. 

Desene exportate cu resurse min

Toate desenele încărcate (activ – activ în fundal – pasiv) sau planuri curente ale desenelor respective sunt salvate ca fișiere NDW. Nu poți schimba numele desenelor exportate, deoarece Allplan preia automat numele desenelor sau ale planurilor.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la newsletter

Primești pe e-mail doar ce te interesează