Cum creezi o echipă BIMPLUS

Pentru a crea o echipă de BIMPLUS, necesară în majoritatea tutorialelor ALLBIM NET, trebuie sa intri pe site-ul Allplan Campus. Dacă vrei sa creezi o echipă pentru proiectele personale, trebuie să selectezi opțiunea Get your team din banner-ul central de pe site.

Pagina următoare afișează cerințele de rulare a platformei BIMPLUS. Pentru a continua cu crearea echipei, dă click pe Get your team.

Dacă ești deja logat pe pagina campus.allplan.com, secțiunile Welcome și Registration vor fi completate automat cu detaliile din cont.

Instalare Allplan licenta educationala 18 min

NOTĂ:

Dacă pașii Welcome și Registration nu sunt deja completați, loghează-te în contul tău, folosind aceleași date (e-mail și parolă) ca la cererea de licență. Formularul de login se află în partea din dreapta – jos a paginii.

Instalare Allplan licenta educationala 19 min

Odată logat, formularul va trece direct la pasul al treilea – Create Team. În partea de jos a paginii, completează câmpurile obligatorii și salvează datele. 

Dacă lucrezi cu o licență educațională, la Company scrie numele Universității la care ești student. Această informație va face parte din denumirea echipei tale de BIMPLUS.

Instalare Allplan licenta educationala 20 min

După salvarea datelor, apasă în pagina următoare pe butonul Create Allplan Bimplus team! Odată ce datele au fost verificate, formularul va ajunge la secțiunea Completed, iar pagina nou deschisă va include toate detaliile despre echipa ta. 

În funcție de licența pe care o folosești, datele de la Team properties pot varia.

Versiunea BASIC a subscripției BIMPLUS, specifică licenței educaționale, oferă un spațiu de stocare de 2048MB și posibilitatea de a lucra cu până la alte 5 persoane. 

Instalare Allplan licenta educationala 21 min

Pentru a accesa platforma BIMPLUS, dă click pe butonul Go to Allplan Bimplus sau intră direct pe linkul portal.bimplus.net.

Instalare Allplan licenta educationala 22 mod min

Loghează-te apoi pe platformă cu e-mailul și parola utilizate în pașii anteriori și pentru obținerea licenței. De acum poți lucra în echipă proiectele tale – ușor, în cloud.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la newsletter

Primești pe e-mail doar ce te interesează