Cum faci în Allplan conversia proiectelor din versiuni mai vechi

Dacă ai proiecte create în versiuni mai vechi de Allplan, le poți converti la versiunea actuală urmând pașii de mai jos. 

  1. Copiază proiectele vechi în folderul PRJ al versiunii curente. Poți găsi calea acestui folder direct în Allmenu în dreptul Director central date.
  2. Din Allmenu, execută comanda datwaprjs. O găsești în meniul Service > Utilități hotline > datwaprjs: Conversia tuturor proiectelor. Proiectele vor fi convertite la versiunea curentă și poți începe să lucrezi.

ATENȚIE! Integritatea datelor este asigurată pentru maximum 3 versiuni anterioare. De exemplu, poți converti la versiunea curentă, Allplan 2021, proiecte din versiunea 2018.

Dacă ai proiecte din versiuni mai vechi, le poți converti instalând versiuni intermediare ale programului (de exemplu: pentru conversia proiectelor din Allplan 2012 în Allplan 2021, trebuie instalate Allplan 2015 și Allplan 2018 și se execută conversia succesivă 2012 > 2015, apoi 2015 > 2018, apoi 2018 > 2021).

1 thought on “Cum faci în Allplan conversia proiectelor din versiuni mai vechi”

  1. Cristian Radulescu

    FOARTE util! Adaug că, folosind această metoda DATA DE CREARE a proiectelor SE PASTREAZĂ!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la newsletter

Primești pe e-mail doar ce te interesează

22 - 23 APRILIE

BUILD THE FUTURE ALLPLAN SUMMIT

Un eveniment online gratuit pentru profesioniștii din domeniul AEC

Software în ofertă

Este timpul să lucrezi cu cea mai nouă versiune Allplan. Alege una din ofertele la upgrade sau la licențe permanente. Până pe 15 decembrie.