Allplan salvează automat la închiderea programului toate desenele deschise, cu excepția fișierelor NDW care trebuie salvate manual. Este însă o idee bună să faci în mod regulat un backup pentru întregul proiect. Dacă trebuie să revii la o versiune anterioară a unui proiect, poți încărca backup-ul acestuia direct în Allplan, urmând pașii de mai jos:

Proiect nou, Deschidere → Click dreapta într-o zonă liberă din fereastra deschisă → Import proiect comprimat → Redenumești proiectul

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la newsletter

Primești pe e-mail doar ce te interesează