Cum instalezi GEO5 cu licență educațională

Pentru a obține licența educațională pentru GEO5 trebuie să fii student, să ai o adresă de e-mail creată de universitate sau să ai carnetul de student vizat pe anul universitar în curs și să urmărești procedura de mai jos. Cere licența educațională înainte de instalarea GEO5. 

Instalare licență educațională

Descarcă kit-ul de management al licențelor GEO5 de aici , dezarhivează-l și pornește-l. La deschidere vei vedea un mesaj de avertizare, Driver is not installed or new version is available. Please install driver, pe care îl confirmi cu OK.

Din tab-ul Driver, fără a selecta niciunul din fișiere, dă click pe Install Driver. După instalare vor apărea în câmpul File Name fișiere noi și mesajul Key driver was successfull installed pe care îl confirmi cu OK.

Mergi apoi în tabul Connected Keys și dă click pe Advanced key diagnostics and configuration. Link-ul va deschide într-un browser centrul de administrare a licențelor, Sentinel Admin Control Center.

În tabul Configuration > Access to Remote License Managers poți introduce codul de student primit pe mail după cererea licenței educaționale. Salvează-l dând click pe Submit.

Întoarce-te la programul de management al licențelor GEO5 și dă click pe Search again pentru a afișa licența educațională. Poate dura până la 5-10 minute ca baza de date să se actualizeze, iar licența să fie afișată.

După ce apare licența în câmpul Key List poți închide programul și începe instalarea GEO5.

Instalarea GEO5

Descarcă kitul de instalare GEO5 de aici, dezarhivează-l și pornește-l. Urmărește pașii de instalare din wizard. Alege-ți ultima versiune a programului compatibila cu sistemul tău de operare, programele pe care vrei să le instalezi (toate modulele sunt disponibile pe licența educațională) și încheie instalarea.

După instalare îți vor apărea pictogramele GEO5 2023 EN, respectiv GEO5 2023 RO. Poți alege să utilizezi programul în oricare dintre aceste două limbi. Shortcut-ul îți deschide un folder cu lista de programe GEO5. Poți verifica statusul licenței intrând în oricare din ele în Ajutor > Despre program > Licență.

Tot de aici poți și să actualizezi GEO5.

Despre licența educațională

Licența educațională poate fi folosită cât timp ești student, cu retrimiterea carnetului de student la george.costila@allbim.net la începutul anului universitar.

Ai acces la toate programele GEO5, cu toate funcțiile incluse și poți actualiza oricând la cea mai nouă versiune. Licența nu poate fi folosită în scop comercial, iar ștampila cu educațional va apărea automatpe toate planșele și rapoartele.

Cerere licență educațională

Licența este valabilă pe durata întregului an universitar și se poate reînnoi prin simpla trimitere la george.costila@allbim.net a pozei unui document care dovedește frecventarea unei forme de învățământ în anul universitar curent. Dacă aplici utilizând un email ce conține domeniul facultății, dovada că ești student este implicită.
Adresa furnizată de facultate, dacă există
Valabilitatea licenței nu poate fi mai mare decât anii de studiu rămași.
Click or drag a file to this area to upload.
Dacă folosești e-mailul furnizat de facultate pentru a cere licența educațională, de exemplu nume.prenume@academic.tuiasi.ro, nu este necesar să încarci o poză a carnetului de student.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la newsletter

Primești pe e-mail doar ce te interesează

Software în ofertă

Este timpul să lucrezi cu cea mai nouă versiune Allplan. Alege una din ofertele la upgrade sau la licențe permanente. Până pe 15 decembrie.