Rezolvări pentru provocări curente în modelarea cu element finit

Calculul pentru dimensionarea fundațiilor și analiza comportării terenului de fundare au fost și rămân componente de referință pentru înțelegerea comportării în timp a oricărei construcții. Cu toate că pentru un număr mare de fundații este suficientă o modelare analitică pentru a obține dimensiuni generale de gabarit și arii necesare de armare, pentru fundațiile de adâncime sau chiar pentru fundațiile care descarcă pe terenuri pluristratificate se impun modelarea și calculul FEM.

Pornind de la această scurtă introducere, vă invităm să participați la 30 de minute de dialog cu tema centrală „principii de modelare FEM în probleme de geotehnică” alături de s.l.dr.ing. Cornel Ciurea, verificator și expert tehnic pentru exigența Af, cadru didactic al Facultății de Construcții din Constanța..

Dialogul va fi orientat spre rezolvarea celor mai întâlnite 3 tipuri de interacțiune:

  • Definirea corectă a interfețelor terenului în modelul matematic
  • Moduri de introducere a corpurilor rigide și moduri posibile în care acestea interacționează cu terenul inițial definit
  • Importanța definirii modelului de calcul ținând cont de etapele de execuție și interpretarea corectă a rezultatelor

Urmărește gratuit acest webinar:

Cover GEO5 Rezolvari pentru provocari curente in modelarea cu element finit min

Vezi și alte Webinarii GEO5:

Hotline Short Webinars

Am creat această serie de webinarii pentru a ne întâlni cu utilizatorii programelor noastre și a discuta cele mai frecvente întrebări venite pe linia de Suport. Rezolvările au fost demonstrate live, direct în aplicație, iar acest format este unul dintre cele mai apreciate de către clienții noștri, în urma feedback-ului primit.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Înscrie-te la newsletter

Primești pe e-mail doar ce te interesează