Introducem noul sistem Helpdesk pentru a îmbunătăți asistența tehnică pentru clienți

Acum șase luni am început procesul de introducere a noului sistem software pentru echipa noastră de Suport Tehnic. Mai mulți parametri și detalii au necesitat considerare și ajustare pentru a asigura tranziția de la vechi la nou. Acum suntem încantați să vă anunțăm în mod oficial lansarea noului nostru sistem de ticketing online.

Helpdesk ALLBIM NET

Cum funcționează Asistența Tehnică?

1

Baza de date cu întrebări frecvente (FAQ)

Această bază de date, cu cele mai frecvente întrebări întâlnite de echipa de Suport tehnic, este disponibilă gratuit și oferă răspunsuri bine documentate, ce conțin capturi de ecran sau clipuri video.

De aceea, vă rugăm să alocați câteva minute unui search rapid în baza de date pentru a vedea dacă există deja un articol ce răspunde întrebării dumneavoastră, inainte de a deschide un tichet de asistență tehnică.

2

Comunitatea utilizatorilor Allplan

Acest grup este locul în care utilizatorii Allplan se ajută între ei. Pe parcursul anilor, s-au discutat multe subiecte și sunt publicate aici o varietate de sfaturi și soluții pentru probleme individuale.

Dacă ai o întrebare sau o problemă, poți verifica rapid dacă nu a fost deja rezolvată de un membru al grupului, iar dacă nu, postează întrebarea ta fără reținere.

Membrii echipei noastre fac tot posibilul să fie la curent cu activitatea grupului și vor da răspunsuri ocazional, atunci când le permite timpul. Cu toate aceastea, țineți cont de faptul că participarea colegilor noștri în discuțiile de pe grup este integral voluntară. Forumul nu face parte din procedurile noastre de suport și cazurile discutate pe grup nu vor fi urmărite pentru rezolvare finală.

3

Platforma cursuri.online

Cursuri.online, platforma pentru cursuri gratuite, webinarii sau Conținut tehnic premium, a apărut ca o evoluție firească a site-ului nostru anterior, cursuri-bim.ro. 

Pe această platformă găsiți tutoriale, chestionare și posibilitatea de a vă certifica 100% online noile cunoștințe de utilizare a software-urilor destinate ariilor majore din industria construcțiilor. Echipa noastră responsabilă de Conținut Tehnic adaugă materiale constant actualizate, astfel încât oricine dorește să facă un demers în direcția formării profesionale continue, o poate face confortabil și in ritmul propriu. Această platformă este utilizată in prezent atât de studenți cât și de specialiști. 

Anumite cursuri și webinarii sunt gratuite, iar toate celelalte pot fi accesate contra cost per material sau printr-un abonament anual.

Urmarea acestor cursuri este garanția corectitudinii informațiilor și a bunelor practici de utilizare a software-urilor prezente în Romania prin compania noastră. Prin învățarea utilizării corecte a programelor chiar de la început, puteți preveni mai târziu neplăceri cauzate de practici învățate din alte surse fără o legătură verificabilă cu ALLBIM NET.

4

Tichet prin formularul de Asistență Tehnică

Puteți intra în legătură directă cu echipa noastră de Suport Tehnic prin completarea unui formular online, în cazul în care problema nu are un răspuns existent în baza de articole FAQ sau în grupul Facebook – Q&A Allplan România. 

Solicitarea de Asistență Tehnică prin formularul online, spre deosebire de telefon direct către un membru al echipei noastre, are nenumărate beneficii:

  • Timp de răspuns sau rezolvare mult mai scurt
    Tichetul va fi preluat de fiecare dată de primul specialist tehnic disponibil. Clienții cu Contract de actualizare și mentenanță au prioritate și cel mai rapid timp de răspuns.
  • Tichete de suport mai ușor de urmărit
    Cererea de asistență este înregistrată cu un număr unic și poate fi ușor de urmărit până la rezolvarea finală. Comunicarea în scris poartă atât răspunderea clientului cât și a specialistului tehnic. De asemenea, dacă doriți să revedeți rezolvarea, o puteți face oricând prin citirea corespondenței.
  • Schimb de informații mai simplu și mai eficient
    Schimbul de informații și fișiere ce poate fi necesar în rezolvarea unui tichet, se realizează mult mai simplu în formă scrisă, având posibilitatea de a atașa capturi de ecran sau a link-urilor de transfer a proiectelor. De asemenea, colegii noștri vă pot recomanda cursuri accesibile online, ce vă pot ajuta să preveniți problema semnalată.

Contactarea Dvs. prin telefon sau prin intermediul unei aplicații de tipul Teamviewer / Anydesk va rămâne la aprecierea specialistului tehnic, care va căuta întotdeauna cea mai rapidă soluție pentru rezolvarea tichetului.

Sperăm că prin acest nou sistem de Asistență Tehnică online să vă acordăm servicii mai bune și mai ușor de accesat. Vă mulțumim pentru colaborare și vă asigurăm de tot sprijinul nostru în proiectele Dvs.!

Echipa ALLBIM NET

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la newsletter

Primești pe e-mail doar ce te interesează

Software în ofertă

Este timpul să lucrezi cu cea mai nouă versiune Allplan. Alege una din ofertele la upgrade sau la licențe permanente. Până pe 15 decembrie.