Lumion 2023 Ray Tracing

Imaginează-ți viitorul cu Lumion 2023

Vești bune pentru arhitecți și pentru cei pasionați de archviz. Lumion 2023 are tehnologia ray-tracing în timp real integrată, pentru a-ți aduce o nouă generație de instrumente de vizualizare. Programată pentru lansare la începutul anului viitor, noua versiune, un upgrade major, marchează începutul unui nou capitol pentru Lumion și introducerea unei platforme pentru inovație în anii ce vor urma.

O nouă eră pentru vizualizare

Ideea că randările modelelor 3D ar trebui să fie accesibile oricărui arhitect sau designer, indiferent de abilitățile tehnice, este ceea ce a stat încă de la început la baza dezvoltării Lumion. Țelul principal este de a oferi tuturor celor care creează un mod eficient de a vizualiza instantaneu viitorul, exact așa cum și-l imaginează. O metodă de a ajusta și de a prezenta proiectele care merge dincolo de formă sau funcțiune pentru a stârni imaginația sau emoția.

De peste un deceniu, Lumion este recunoscut pentru faptul că este intuitiv, ușor de învățat, flexibil și perfect adaptat fluxului de lucru al arhitecților. Software-ul oferă o experiență care încurajează creativitatea și expresia personală, în timp ce toate mecanismele tehnice ale randării funcționează perfect în spatele scenei. Dar te-ai întrebat vreodată ce este în spatele Lumion?

Lumion 2023 spheres

The best of both worlds

Lumion 2023 îmbină știința și arta pentru a crea un nou standard pentru randări prin încorporarea tehnologiei ray tracing alături de rasterizare. Pentru a permite această schimbare majoră acum, dar și pentru a putea inova mai rapid pe termen lung, motorul unic de randare al Lumion a fost complet transformat. Conceput special pentru a răspunde nevoilor profesioniștilor din domeniul AEC indiferent de scara sau complexitatea proiectelor, noul motor grafic va oferi cea mai bună și mai eficientă experiență când randezi.

Calitatea imaginilor create cu Lumion 2023 va fi fără precedent, iar realizarea lor va fi extrem de rapidă. În același timp vor fi păstrate toate opțiunile de personalizare, ce vor fi la fel de ușor de utilizat, pe care toți clienții Lumion le apreciază enorm.

Lumion 2023 este mai mult decât un upgrade. Pentru a profita la maxim de potențialul tehnologiei ray tracing acum, dar și pe viitor, am revizuit complet motorul nostru de randare, printr-un proces amplu început acum mai bine de doi ani.

Remko Jacobs, Lumion Chief Technology Officer

În 2023, noua platformă de randare care din spatele Lumion va permite actualizări frecvente de funcționalități și de conținut, care vor fi disponibile imediat prin abonamentele Lumion.

De ce acum?

Deși tehnologia ray tracing există de ceva vreme, decizia de a o introduce acum este ghidată de aceleași principii care au condus echipa Lumion de-a lungul anilor: accesibilitate, stabilitate, viteză și experiență.

Noul motor de randare permite atât clienților cu plăci grafice puternice, care permit ray tracing, cât și celor care nu au încă acest hardware să continue să utilizeze software-ul fără nicio întrerupere a fluxului de lucru și fără a sacrifica viteza pentru rezultate extraordinare.

Abonamentele Lumion includ upgrade la Lumion 2023

Cele mai bune prețuri la Lumion până pe 31 decembrie

Ray tracing îți permite să creezi lumini, umbre și reflexii precise din punct de vedere fizic cu o intervenție minimă, iar Lumion 2023 va oferi în continuare un mod de lucru flexibil pentru a obține rezultatele dorite.

În cele din urmă, nu este vorba despre tehnologia în sine, ci despre modul în care este utilizată pentru a crea randări mai bune, fie că este vorba despre finalizarea unui proiect, despre explorarea unor ideil sau prezentarea viziunii tale.

În următoarele săptămâni, vei afla mai multe despre ce este nou în Lumion 2023. Între timp, poți afla cum funcționează abonamentele Lumion și care sunt avantajelor lor aici.

Close up spheres

Citește articolul original, See the Future with Lumion 2023, dând click aici

Află mai multe despre avantajele de a avea un abonament Lumion (pe 1 sau pe 3 ani) și despre cum poți face upgrade de la o licență permanentă la un abonament.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la newsletter

Primești pe e-mail doar ce te interesează

22 - 23 APRILIE

BUILD THE FUTURE ALLPLAN SUMMIT

Un eveniment online gratuit pentru profesioniștii din domeniul AEC

Software în ofertă

Este timpul să lucrezi cu cea mai nouă versiune Allplan. Alege una din ofertele la upgrade sau la licențe permanente. Până pe 15 decembrie.