Modelări în Allplan realizate de studenții FAI-UAUIM

Studenții de anul I și al II-lea de la Facultatea de Arhitectură de Interior și Mobilier – UAUIM au urmat pe durata semestrului al II-lea cursul de modelare în Allplan Architecture.

Ce au învățat cursanții?

Modelarea în Allplan nu îngrădește creativitatea. Conceptul, oricât de îndrăzneț, poate fi transpus într-un model 3D fidel schițelor inițiale

Cel mai simplu este să lucrezi cu date exacte și rapoarte. Allplan are funcții dedicate pentru tipurile cel mai des întâlnite de rapoarte: de tâmplărie, de învelitoare și accesorii de acoperiș, de finisaje ori pentru cele din sfera urbanismului (bilanțuri teritoriale, CUT, POT s.am.d). Mai mult, cotarea dinamică și automată e un ajutor de bază.

În Allplan poți face vizualizări de calitate. Ai o gamă largă de finisaje și variate moduri de vizualizare și render pentru a crea ambianța dorită. Îți poți alcătui propria bibliotecă de texturi, mobilier și obiecte de iluminat. 

Examenul de promovare a cursului s-a constituit din realizarea unei planșe de prezentare și verificarea cunoștințelor funcțiilor și a modului de lucru în Allplan.

Iată rezultatele câtorva studenți care au participat la cursul susținut de trainerul nostru, Silvia Pătrașcu.

Cursul se reia la Școala de Vară Online

Te poți înscrie la cursurile de 2 săptămâni ca student sau absolvent (profesionist). Sesiunile sunt gratuite, îndrumate live de un instructor și cuprind modulul de bază, avansat și certificarea finală.

ÎNSCRIE-TE AICI

Sara Bucur

Fabiana Bugeac

Alexandrina Caraseni

Andreea Curcudel

Ioana Dascălu

Elena Dumitru

Valentina Olteanu

Înscrie-te la newsletter

Primești pe e-mail doar ce te interesează

22 - 23 APRILIE

BUILD THE FUTURE ALLPLAN SUMMIT

Un eveniment online gratuit pentru profesioniștii din domeniul AEC

Software în ofertă

Este timpul să lucrezi cu cea mai nouă versiune Allplan. Alege una din ofertele la upgrade sau la licențe permanente. Până pe 15 decembrie.