Participă cu cele mai bune randări video la World Architecture Festival 2021

World Architecture Festival (WAF) și Lumion premiază arhitectura care ne inspiră și aleg cele mai bune randări video pentru Visualisation Prize 2021. Înscrierea lucrărilor este posibilă până pe 22 octombrie și jurizarea lor va avea loc live în cadrul festivalului de la Lisabona.

Rolul vizualizării de arhitectură a evoluat în ultimii ani și nu mai este specific doar proiectelor foarte mari. Randările au devenit parte integrantă a procesului de proiectare și permit oricărui arhitect să își prezinte clar ideile în orice etapă a dezvoltării proiectului.

Pentru a marca rolul din ce în ce mai important al randărilor în arhitectură, Lumion sponsorizează premiul pentru vizualizare la Festivalul Internațional de Arhitectură 2021.

Categoria este deschisă oricărui arhitect sau artist vizual care a lucrat la un proiect împreună cu o firmă de arhitectură, iar participanții se pot înscrie gratuit în concurs prin trimiterea unui videoclip de maxim 3 minute care prezintă proiectul într-un context detaliat. Poți citi restul detaliilor pentru înscriere aici.

ATRIUM Future Generations Park SAHKA Z visualization by Adel Khakimullin Winner of the 2019 Visualization Prize min

Premiul pentru vizualizare 2021 pune în evidență modul în care lumea arhitecturii și cea a vizualizării lucrează din ce în ce mai des împreună.

Vizualizarea este beneficiul inevitabil și esențial pe care tehnologia îl oferă designerilor și, bineînțeles, clienților acestora. Este, de asemenea, metoda cea mai potrivită de comunicare către un public mai larg. 

Paul Finch, directorul de program al WAF 

Video-urile de prezentare se remarcă în mod special ca o metodă influentă de comunicare, permițând arhitecților să își împărtășescă viziunea și să creeze o poveste mai captivantă și mai convingătoare despre rolul proiectului în lumea reală. Avantajul din ultimii ani este că a devenit mai simplu și mai accesibil ca niciodată să creezi filme high-definition prin care să îți transformi ideile în experiențe memorabile.

BVN REAL Greenland Centre Penthouse visualization by Barry Dineen. min

De la firmele mari până birourile individuale de arhitectură, arta vizualizării deschide noi posibilități pentru expresia creativă, iar Premiul pentru vizualizare își propune să ilustreze diversitatea de programe din domeniu – proiecte rezidențiale, design de interior, amenajări urbanistice și peisagere și multe altele.

Dacă vrei să te înscrii la concurs, citește cu atenție condițiile de participare și trimite-ți proiectul pe site-ul Festivalului Internațional de Arhitectură. Data limită pentru trimiterea proiectelor este 22 octombrie 2021.

Warren and Mahoney Architects Flock Hill Station visualization by Warren and Mahoney. min

Jurizarea proiectelor pentru secțiunea Vizualizare va avea loc live în cadrul evenimentului din acest an de la Lisabona. Participanții selectați au ocazia să-și prezinte lucrările în fața juriului și să participe la o scurtă sesiune Q&A, iar câștigătorii vor fi anunțați în fața unui public format din arhitecți de top din întreaga lume.

De ce trebuie să ții cont înainte de a selecta lucrarea pentru concurs? Poți găsi mai multe informații pe site-ul WAF, însă trebuie să știi că juriul va analiza video-urile randate din patru unghiuri:

  • Estetic. Videoclipul trebuie să fie atractiv și profesionist.
  • Emoție. Videoclipul trebuie să îi facă pe cei care îl privesc să simtă „ceva”.
  • Tehnic. Videoclipul trebuie să arate că stăpânești software-ului de randare.
  • Comparație. Videoclipul trebuie să prezinte proiectul într-un mod onest și relevant

Nu ai randat niciodată cu Lumion? Descarcă un TRIAL gratuit și începe de azi.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la newsletter

Primești pe e-mail doar ce te interesează

Software în ofertă

Este timpul să lucrezi cu cea mai nouă versiune Allplan. Alege una din ofertele la upgrade sau la licențe permanente. Până pe 15 decembrie.