Calcul dinamic de tip seismic. Cum generezi și verifici forța seismică de bază

De cele mai multe ori, în etapa de post-procesare, urmărim sa analizăm comportarea seismică sau sistemul predominant al unei structuri, prin simpla analiză a eforturilor interne și a reacțiunilor de la baza acesteia.

Decizia, de cele mai multe ori, ne va conduce către luarea unor decizii greșite, diferențele dintre proporțiile și valorile reacțiunilor comparativ cu cele ale forțelor seismice fiind majore.

În acest webinar exemplificăm, printr-o analiză comparativă, care sunt diferențele reale dintre valorile reacțiunilor și valorile forțelor seismice de bază pentru o clădire subiect. Accentul se va pune pe metoda de compunere spectrală SRSS, suplimentar vor fi prezentate comparative cu metodele CQC și ABSUM.

Urmărește gratuit acest webinar:

Cover SCIA Engineer Calcul dinamic de tip seismic. Cum generezi si verifici forta seismica de baza min

Te mai pot interesa și:

Hotline Short Webinars

Am creat această serie de webinarii pentru a ne întâlni cu utilizatorii programelor noastre și a discuta cele mai frecvente întrebări venite pe linia de Suport. Rezolvările au fost demonstrate live, direct în aplicație, iar acest format este unul dintre cele mai apreciate de către clienții noștri, în urma feedback-ului primit.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la newsletter

Primești pe e-mail doar ce te interesează

Software în ofertă

Este timpul să lucrezi cu cea mai nouă versiune Allplan. Alege una din ofertele la upgrade sau la licențe permanente. Până pe 15 decembrie.