ProtaStructure I Metode de analiză seismică bazate pe criterii de performanță

În contextul celor mai recente cutremure din Turcia, normativele de proiectare antiseismică vor aduce cu siguranță o atenție mult crescută exigențelor de comportare performanță post-elastică a construcțiilor. Hazardurile naturale ne-au demonstrat încă o dată că rămân o provocare pentru ingineri, iar cele mai recente dintre acestea întăresc necesitatea utilizării în dimensionare a unor software-uri FEM echipate cu motoare de calcul care au implementate metode avansate de analiză bazătă pe criterii de performanță.

Input și rezultate pentru analize time history și push over

În acest webinar, alături de invitatul nostru special Mustafa Tan – Product Manager ProtaSoftware, vom prezenta un scurt istoric al efectelor devastatoare produse de cutremurele recent înregistrate în Turcia, precum și capabilitățile de calcul ale programului ProtaStructure în domeniul analizei seismice avansate.

Pentru a pune în evidență capabilitățile ProtaStructure atunci când vine vorba despre calculul seismic al clădirilor, vom concentra conținutul și dialogul cu invitatul nostru in jurul performării unei analize time-history și a unei analize pushover, ambele aplicate pe o clădire multietajată tip turn.

Agenda webinarului:

  • Scurt istoric al cutremurelor înregistrate la începutul acestui an in Turcia
  • Care este utilitatea și prin ce se diferențiază metoda modală cu spectre de răspuns și metoda time-history?
  • Care sunt diferențele dintre metodele time-history și pushover?
  • Capabilitățile de analiză seismică actuale și viitoare ale ProtaStructure

Urmărește gratuit acest webinar:

Cover Video ProtaStructure Webinar min

Te pot interesa și următoarele Hotline Short Webinars:

ALLBIM NET Webinars

Am creat această serie de webinarii pentru a ne întâlni cu utilizatorii programelor noastre și a discuta cele mai frecvente întrebări venite pe linia de Suport. Rezolvările au fost demonstrate live, direct în aplicație, iar acest format este unul dintre cele mai apreciate de către clienții noștri, în urma feedback-ului primit.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Înscrie-te la newsletter

Primești pe e-mail doar ce te interesează