Soluții integrate pentru modelarea BIM a construcțiilor metalice prefabricate

Procesele de prefabricare sunt cele mai ușor de adaptat la Building Information Modeling. Prefabricarea ca proces nu depinde de materialele utilizate și presupune modelarea 3D a tuturor elementelor constituente ale ansamblului definit, calculul automat al cantităților și, mai apoi, generarea automată a planșelor de montaj.

Prefabricarea presupune digitalizare, eficiență și randament. În acest webinar afli cum să creezi modelul BIM, cum să generezi automat planșele și cum să colaborezi mai ușor cu echipa ta.

În acest webinar vom descrie modalitățile corecte și coerente prin care o construcție prefabricată din oțel poate fi definită cu respectarea rigorilor modelării BIM. Vom discuta despre aspectele de care trebuie să ținem cont în etapa de modelare pentru a atinge performanțe reale de modelare BIM și despre seturile de date adiționale pe care trebuie să le luăm în calcul. La final, vom arată modul cel mai rapid și sigur pentru partajarea datelor între specialiștii implicați în activitățile de proiectare, prefabricare, livrare și montaj.

Agenda webinarului:

  • instrumente și abordări în modelarea confecțiilor metalice utilizând Allplan AEC 2023
  • schimb de date specifice elementelor prefabricate din oțel între Allplan și Bimplus (CDE)
  • formate standard BIM pentru partajarea datelor între programele de modelare / detaliere și cele de calcul FEM; rutine de lucru pentru schimbul de date între Allplan – SCIA Engineer – ProtaSteel
  • principii de alcătuire și verificare rapidă a îmbinărilor cu ajutorul modulelor FRILO de calcul analitic
  • modelarea precisă și rapidă cu ProtaSteel a ansamblurilor de prindere pentru structurile inginerești din oțel

Urmărește gratuit acest webinar:

Cover ALLBIM NET Webinars Solutii integrate pentru modelarea BIM a constructiilor metalice prefabricate min

Te pot interesa și următoarele Hotline Short Webinars:

ALLBIM NET Webinars

Am creat această serie de webinarii pentru a ne întâlni cu utilizatorii programelor noastre și a discuta cele mai frecvente întrebări venite pe linia de Suport. Rezolvările au fost demonstrate live, direct în aplicație, iar acest format este unul dintre cele mai apreciate de către clienții noștri, în urma feedback-ului primit.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Înscrie-te la newsletter

Primești pe e-mail doar ce te interesează